23 Nisan 2010 Cuma

5 yaş


5 yaşındaki oğlan çocukları ne yapar? bütün gün azarlar benim bildiğim. Top peşinde koşar, bisiklete biner, evin içinde koşturur durur.

Benimkinde de bu enerji var farkediyorum ama vucudunu kullanamadığı için bunları yapamıyor. Ama bu yapmayacak anlamına gelmiyor. Ben varım yanında, aklım çalışıyor, elim kolum tutuyor, ona da yeterim kendime de. Kollarından tutup yürütüyorum bir aşağı bir yukarı, ikimizde ter içinde kalana dek. Koltukların tepesinden aşağı yuvarlıyorum. yatağın üstünde kucağıma alıp zıplıyorum. Döner sandalyeye oturtup deliler gibi döndürüyorum. evin içine kurduğum kaydıraktan beraber kayıyoruz. 3 tekerlekli bisiklete belinden ve ayaklarından bağlıyorum arkasından ittiriyorum. Kaykayın üstüne yatırıyorum, bağladığım iple çekiyorum. Belim tutuluyor, kollarım tutmaz hale geliyor ama oğlanın yüzündeki ifade herşeye değiyor.

1 yorum:

  1. Bu azminiz, bu sizden taşıp oğlunuza akan yaşam enerjiniz , tüm bunları ifade ediş biçiminiz çok etkileyici. Oğlunuzun yüzündeki o ifadenin hep var olması dileklerimle .

    YanıtlaSil