30 Mayıs 2010 Pazar

binlerce teşekkür

gazetede blog hakkında çıkan habere ilgi gösteren, yorumlarını yazan, yalnız olmadığımı hissettiren herkese binlerce teşekkür.  Bu haber sayesinde çok değerli insanlara ulaştığımı düşünüyorum. Bana yeni kapılar aralayacak, farklı yönlerden bakmamı sağlayacak, bir çok güzel insanla dostluğum başlayacağı için çok mutluyum.
http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/14861117.asp?gid=66

(desen: L.Solovic)

2 yorum:

  1. sevgılı aysın once senı kutluyorum paylasımın ıcın.ben ıkı saglıklı cocuk annesıyım cocuklarım 17ve 23 yasında ve 24 yıldır tasrada calısan pratısyen hekımım son 2 yıldırda engellılere yonelık bır olayda gonullu olarak gorevlıyım.sana cok sanslı oldugunu soylemek ıstıyorum cunku gıttıgım evlerde aılesı cocugu saklamayı tercıh ettıgı ıcın hıcbırseyden faydalanamayan cocuklar gordum anne cocugu ıcın bıseyler yapmaya calıstıgında babadan tepkı gordugumuz ıcın dondugumuz evler oldu aılenın kıra odeyecek parası olmadıgı ıcın kıs gunu cadırda yerde surunen engellı cocuk gordum bu orneklerı cogaltmak ıstemıyorum sadece sukredecek cok seyın (esının varlıgı ve destegı gıbı)oldugunu soyleyıp emeklerının karsılıgını alacagına ınancımı dıle getırıp umutu ve senı kocaman opmek ıstedım sevgıler.

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim. 5 yılımı içinde geçirdiğim tıp camiasından bir hekimden, hele taşrada çalışan bir hekimden bunları duymak benim için çok önemli. Çok uzakta değil tedavi gördüğümüz İstanbul'daki hastanede de anlattığın gibi olaylara ben de şahit oldum. Özellikle babaların ya fiziken ya da ruhen çocuğu terk etmelerini izledim. Ben de sizi kutluyorum gönüllü olarak katıldığınız projeniz, sabrınız ve insanlığınız için... Sevgiler

    YanıtlaSil