21 Şubat 2011 Pazartesi

rüya

günlerden bir gün, sabahlardan bir sabah uyanacağım erkenden, hazırlarken kahvaltısını oğlumun, içerden sesini duyacağım "annneeee"!!!
"Geldim" diyeceğim "gellldimm kuzum"
hızla odasına gireceğim ve şaşırıp kalacağım. Yatağında otururken bulacağım O'nu çünkü, yan yan gülümseyerek, dimdik oturarak beni beklerken.
Sık sık rüyalarımda görüyorum, ya yürüyor ya koşuyor oluyor ama hep sabahları karşılaşıyoruz.
çocukluğumdan beri duyduğum, annemin, anneannemin, tezelerimin anlattıklarından olsa gerek. Özetle hepsi aynı hikaye aslında "odasına bir girdim, bizimki yatakta ayakta duruyor" "bizimki yataktan kendi başına inmiş" bizimki yatağın başına tırmanıyor"
ne güzel, ben de istiyorum, ama şimdilik sadece rüyalarımda görüyorum...

6 yorum:

  1. İs guc coluk cocuk olmadan once cokca dualar ederek uyurdum,bir tur uykuya gecis ritueli gibiydi benim icin.artik her gun yapmiyorum zaten bebekle uyuya kaliyorum ama eger oyle degilse ve bu dualar ediliyorsa bilki Umut unda adi geciyor tanrim sagligina kavussun dedigim kisiler arasinda,hic tanimadiginiz birinin duasi (bence blogu takip eden herkesin dualarindasiniz)nda bile varsa Umut bence o ruya gercek olacak annesi.Sevgiyle kalin,

    YanıtlaSil
  2. bencede böyle harika bir annenin her duası kabul olmalı... umut bana da umut veriyor...

    YanıtlaSil
  3. Bu günleri bile göremeyeceksiniz dediler ..bu tepkiler ,bu gelişmeler de birer rüya değil miydi?? Her zaman dua ettik,hiç "umudumuzu" kaybetmedik,hiç kötü düşünmedik di mi Ayşin 'im ? O zaman aynen devam !

    Berrin

    YanıtlaSil
  4. Size çok saygı duyuyorum,çok ama çok güçlü bir annesiniz ve Umut çok şanslı bir çocuk.
    Benimde bir kızım var,3 yaşında ve çok arkadaşı yok.Sarıyer Zekeriyaköy e yakınsanız Umutla arkadaş olsunlar çok isterim.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. O kadar yurekten inaniyorum ki o ruyalarinin gercege donusecegine, az kaldi cok az!

    YanıtlaSil
  6. hepinize çok teşekkür ederim. O kadar samimi o kadar içten ki dilekleriniz çok duygulandırdı beni!

    YanıtlaSil