19 Temmuz 2011 Salı

yürüteç

Ahahhahahahaaaaa insanın mobilize çocuğu olması ne şahane bir şeymiş!!  Hiç ağzımdan çıkmayan komutlar veriyorum birkaç gündür ; “Umut kapıya bak bakalım kim gelmiş?” “Umut TVda ne oynuyor, git bak ?” “git su bidonuna tekme at!!!” “umut gel camdan bakalım” Hepsini yapmaya başladı. Tabii ben yürütece yamuk yumuk yerleştirirsem!  Babası kızıyor "öyle değil, düzgün tak şunu, kendi ağırlığıyla hareket etmeyi öğrensin, ayaklarını kaldırarak adım atsın iterek değil” diyor.  Haklı olmasına haklı tabii ama bu yürüteç burada 1,5 senedir duruyor. Hiç kullanamadık ki, üzerine her seferinde yerleştirdiğimizde adeta bir kukla gibi asılı kaldı ki. Resimdeki işte o alet, arkadaşlarımın Umut'a hediyesi.

Şimdi ne oldu da yürüteci kullanmaya karar verdi, hiç bilmiyorum.
Baba'nın dediği gibi yerleştirince evet yine hareket ediyor ama destek lazım, azıcık iteceksin, birazcık çekeceksin.

Bencillik ediyorum biliyorum ama bende keyfini çıkartıyorum işte. Ağırlığı yürüteçte kalacak gibi ayarlıyorum, sadece parmak uçlarıyla ittiriyor kendini, kafası bir koç gibi tos atacakmışçasına önde, son sürat ilerliyor. O kadar komik ki!!!! Hatta komşu dedenin balkonunun altına tek başına gidip “dedeeee” diye bağırıyor!
Kollar morarmış, koltuk altları ,boynu çizilmiş, bacakları kıpkırmızı, hiç kolay değil sürekli darbe alıyor aletten ama çok da eğleniyor bu arada...

Tek başına, Umut tek başına hareket ediyor, vay be! Olağanüstü!!!!!

8 yorum:

  1. sevinciniz taaa yazılarınıza kadar inmiş,ben bile okurken heyecanla okudum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlar pardon bu resimdeki yürütecin aynısından nereden bulabiliriz?

      Sil
    2. http://www.kayeproducts.com/ üretici firmanın internet sitesi :)

      Sil
  2. bunun bana uyan versiyonu varmı acep:)

    YanıtlaSil
  3. YAŞASIIINNNNNNNNNNNNN, demek kullanıyor. ÇOK ÇOK SEVİNDİM....hopluyorum.. zıplıyorum sevinçten...... azra

    YanıtlaSil
  4. Bugün 5-6 yaşlarındaki bir kız çocuğu benzer bir yürüme cihazı ile yanımızdan Fransız Geçidi'nden yürüyerek geçti. Aklıma Umut geldi. Belki bir gün Umut da yolda yanımızdan gelip geçer.

    YanıtlaSil