29 Haziran 2011 Çarşamba

lüküs hayat

Şık ve pahalı bir restauranta gittim geçenlerde. Başka bir ülkeden gelen misafirlerimizle iş yemeğine.   Sohbet, muhabbet esnasında gözüm arka masada, mama koltuğunda oturan bebeğe kaydı, annesi kaşık kaşık mama yediriyor, o da uslu uslu ağzını açıyordu. Birden fark ediyorum bebeğin boynundaki mama önlüğünü. Burberry marka! Hani o 1 kilometre öteden dahi görseniz tanıyacağınız kocaman ekose deseniyle gerçek burberry! Mama ölüğü bu yahu, üzerine her türlü yemek damlar, bebek kusar, günde kaç kere yıkanır, abartmıyor musunuz biraz sevgili marka düşkünü anneler, Allahaşkına? Çocuk büyüyünce de bahçeye koyacağını basket potası böyle olur herhalde!

2 yorum:

  1. nedense o markanın desensiz ürünleri tercih edilmez..mutlak suretle kocaaaamaaann ekoseli olanları alınır..herkes anlamalı ama değil mi nasıl çuvalla para verildiğini:) Allah akıl fikir versin...potaya da bayılım bu arada...

    esma

    YanıtlaSil
  2. Supermiş... akıl fikir dilemek lazım :) Potadan aklıma geldi. Amerika'da Saks Fifth Avenue'nun bir outlet mağazasında köpeğini Stokke bebek araba ile gezdiren bir hatun görmüştüm. Çocuğu var da bir yerlerde köpek yorulduğu için mi oturttu diye bayağı bir göz hapsine aldım ama yok araba gerçekten köpek içindi :))

    YanıtlaSil