22 Temmuz 2010 Perşembe

utanç kaynağı

Turhal Kaymakamı Mehmet Ünlü, geçen ay bir basın toplantısı sırasında tek hayalinin dizüstü bilgisayar olduğunu söyleyen 16 yaşında ortopedik engelli Mutlu Andıç'a kendi eski bilgisayarını hediye etme sözü verdi. Mutlu Andıç, geçen hafta hediyesini almak için babasıyla birlikte kaymakamlık binasına gitti. Kaymakam Mehmet Ünlü bilgisayarını vermedi ve gerekçesini açıkladı: "bu halinle nasıl bilgisayar kullanacaksın?"

(fotograf: antony crosfield)

5 yorum:

  1. Canım zarif ziyaretine gönül dolusu teşekkürler.Dolma kapağının işine yaradığı için çok mutlu oldum.Çalışmalarını içten destekliyorum.Bana ihtiyaç olduğunda arkanda ve önünde durmak isterim.Öptüm..Sevgilerrrrr....

    YanıtlaSil
  2. Günümüzde yöneticiler ,liderler nasıl konuşulacağını mı unuttu ?yoksa cehaletin boyutu bu kadarmı korkunçlaştı. Bugün Ayşe Arman'ı okumayı unutma ilgini çekecek.

    YanıtlaSil
  3. ben de yenisini almıştır diye düşünürken...
    Ayşe Arman'sa gerçekten yine embesil anne rolünü anlatmaktan geri duramamış, oku hakikaten.

    YanıtlaSil
  4. yazıyı okudum
    Türkiyede 2 milyon CPli var, bu kadıncağız sırf teşhisi duymaya Boston'a kadar gitmiş.
    Nörologlar aynı teşhisi koymuşlar işte. Oksijen yetersizliği kaynaklı CP. Ama umut dünyası oradan bir doktordan Boston lafını duyuyor ve atlayıp gidiyor aynen bizim İsveçe ortopediste gidip danışmamız gibi. Anne çok başında olayın ve malesef baba yanlarında değil, tabii ki yürüyebilir, konuşabilir, okula gidebilir ama şu anları da çok güzel, bunların keyfini süremiyor belli ki."İlle de yürüyecek ve ben bunu başaracağım" iddiası içinde. Kendisini biraz sabır, huzur ve kendine izin vermesini serbest bırakmasını diliyorum, ve çocuğun yanında ağlamamasını!

    YanıtlaSil
  5. Turhal kaymakamı mehmet ünlü, ne kadar embesil ve beyinsiz bir adam olduğunun farkında değilsin anlıyorum...bunu sana nasıl anlatsak acep=)

    YanıtlaSil