11 Temmuz 2010 Pazar

tatil bitti

tatil bitti...
sandığım kadar zor olmadı, arabayla yolculuk. istanbul - izmir ardından bodrum.
 Oğlanla 7 gün 24 saat beraberlik, aynı yatakta uyumak, denizde yüzmek, kumda oynamak, bütün gün kucak, oyun, ilgi alaka, sevdiklerimiz yanımızda, şımarıklık hat safhada, uyku saati yok, sevmediği yemekler yok.
 Sonuç; aylarca uğraştığımız fizik tedavi seanslarında tekrarladığımız hareketler kendiliğinden ortaya çıktı. Biz dön demeden kendi kendine dönmeye başladı, tut demeden eller çalıştı oyuncaklarla oynandı, ağzından yeni kelimeler döküldü. Biz de şaşırdık, kendisi de.
sardı mı beni yerleşsek buralara daha mı iyi olur soruları?
(fotograf: cihan alpgiray)

6 yorum:

  1. Sizi özlerken yazıları da özledik. Hergün açılıp bakıldı, ne güzel tatilde dendi kapatıldı.

    Oralara yerleşmeye gelince, yerleşip home office oradan çalışsak. Ben oğluşa da bakarım hem. Tam gün asistan... Nasıl kendimi soktum hikayeye ama :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel haberlerle döndünüz,hoş geldiniz.

    YanıtlaSil
  3. tatil her yönden verimli geçmiş, hoşgeldiniz :))

    YanıtlaSil
  4. off evet yaa .. hadi hep beraber gidelim yerleselim oralara. Cocuklar beraber buyusun, organik beslenip bol oksijen alsın. hep anneleri de olsun yanında , mıç mıç olalım!! Sizi cok ozledim ben hadi goruselim gari..

    YanıtlaSil
  5. Sanirim en buyuk terapi olmus.. Aslinda bu fizik tedavi vs hikaye galiba..biraz da organik yani dogal, kasmadan yasanan ortamlarda cikiyor gelismeler..Walla tatili 2 hafta daha uzatsaydınız nelerle donerdiniz tahmin bile edemiyorum:-)))

    YanıtlaSil
  6. "Doğal Rehabilitasyon" kavramının özetini bu kadar güzel anlattığınız için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil