22 Mart 2012 Perşembe

dolu dolu haftasonu

Cumartesi


Saat 11:00 tiyatroyadayız korku, heyecan, neşe bir arada
Saat 13:00 akadlardayız. Refleksoloji seansı. Umut Pravin’e şirinlik yapıyor. Pravin Umut’u her gördüğünde daha da büyüdüğünü söylüyor. Ameliyat sonrasına göre karnının çok daha yumuşak olduğunu ve bu yüzden masaj sırasında bağırmadığını söylüyor
Saat 14:00 Yıldız Posta caddesinde Hüsrev’deyiz. Karadeniz tecrübeli Umut mercimek çorbasını yalayıp yutuyor. Her kaşıkta “oooh” diyor. Garsonlar çok özenli. Bir isteğimiz olur diye yanımızda duruyorlar. Neredeyse Umut’a onlar yedirecek.
Saat 16: evdeyiz, topla oynayıp kıkırdıyoruz
Saat 17: Babaanne, hala, kalinkam ve küçük Leyla geliyor. Umut babaanneye bayılıyor. Leyla ile oynamak istiyor, Leyla ne oynayacağını bilemiyor, öyle mi böyle mi derken azıcık koltukta dönmece, azıcık aç kapa, azıcık da Fasulye tutmaca oynuyorlar. Leyla yine Umut ve beni çiziyor.
Saat 21:00 uyku zamanı Umut bitmiş…


Pazar

Saat 11:00 Eski arkadaşlarım Tunca çifti ve güzel gözlü oğulları Tuna bize kahvaltıya geliyorlar. Hava çok güzel, Umut keyifli, Tuna halinden memnun, biz büyükler huzurluyuz.
Saat 14:00 bahçede scooter zamanı. Yazdan beri ilk defa biniyoruz. Umut hemen gaz veriyor “ınnn, ınnnn”
Saat 17:00 ofisten kızlar geliyor. Hepsi birbirinden güzel 6 abla. Umut mest. Hangisine baksa şaşırıyor. Hangisine göz kırpsa, öpücük verse, saçını sevse? İçi taşıyor kalkmak istiyor, meğer dans edecekmiş. Kollar ayrı kafa ayrı sallanıyor. “abblaaa bak!” kızların arasında bir de yakışıklı Çınar bebek var. Hiç sesi çıkmadığı için Umut rahat. Oh keşke tüm bebekler Çınar gibi olsa!
Saat 20:00 uyku zamanı Umut ayakta uyumuş…

İşte bunu seviyorum; dolu dolu, güneşli, bol kahkahalı, huzurlu haftasonlarını!

2 yorum:

  1. Çınar, Umut abisine saygıdan edebini takındı :) Şahsiyetli bebek, abisine çekmiş..

    YanıtlaSil
  2. Merak ettim sizi. Nasilsiniz? Umut ve anneniz iyiler mi? Tasindiniz mi yeni evinize? Sevgiler,
    Yonca

    YanıtlaSil