5 Aralık 2010 Pazar

sapanca'da pazar alışverişi

"kız mı acaba diye düşündüm bir ara, çok güzel gözleri var maşallah!"
"burada bir yakışıklı varmış!"
"sen ne şekersin böyle!"
"aferim sana!"
Bunlar bu haftasonu Sapanca pazarında Umut'a söylenen sözler. Küçük yerlerde yaşayıp, bol oksijen alıp, taze, sağlıklı beslenenler daha mı kibar, anlayışlı, sevimli  oluyorlar ne?

5 yorum:

  1. daha samimi ve sıcak oluyorlar kesinlikle...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Lutfen merakimi mazur gorunuz fakat cevabiniz benim icin gercekten onemli... Oglunuz gibi ozel durumdaki cocuklari gordugumde gozlerim dolar -tipki yukaridaki yazinizi okudugumda oldugu gibi- gidip sevmek isterim, hatta dokunmak ellerini tutmak, yuzunu oksamak belki.. Onlarin masumiyetleri beni bitirir. Bu dunyadaki hicbir kotulukten haberdar olmayislari...Cekindigimden yapamam tabi bunlari, biraz da korkarim gozlerimin dolacak olmasindan.. Siz bu sekilde yaklasan birine nasil tepki verirdiniz? Sizi incitir miydi?
    Huzurla kalin, tesekkurler...

    YanıtlaSil
  3. Bahar Hanım merhaba,
    Öncelikle içten yorumunuz için teşekkür ederim. Sorunuzun cevabına gelince kendim ve oğlum adına konuşursam, sokakta bizi görseniz yanımıza gelip bizimle tanışmanız oğlumun sevmeniz, onunla şakalaşmanız, ellerini tutmanız çok hoşuma gider. Oğlum da böyle şeylere bayılıyor hemen iletişime geçip konuşmaya çalışıyor, öpücük yolluyor. Hatta yanınızda kendi çocuğunuz varsa getirin tanıştırın. Gözünüzün dolması da normal sayılır çünkü ben de küçük bebekleri çocukları severken gözlerim dolar ama lütfen dikkat edin, iş gözyaşı dökmeye varmasın. O zaman ben “ağlanacak bir halimiz mi var ki?” diye düşünmeye başlarım, oğlumu sevdiğinizden değil acıdığınızdan yanımıza geldiğinizi farz ederim (bu doğru olmasa bile) Bu çok ince bir çizgi, herhangi sevimli bir çocuğa yaklaşırmış gibi yaklaşın sadece. Ve bence mutlaka bunu yapın, görmezden gelinip kafa çevrilmektense bu tür sevgi manzaraları herkesin hoşuna gider, özellikle biz engelli annelerinin!
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Bak Pazara çıksaymışım görecekmişim sizi, tanırdım Umut'u da hemen resimlerden...:)Evet öyle oluyor küçük yerler, her konuda daha ılımlı, sıcak...

    YanıtlaSil
  5. aaaa keşke görüşseydik pazarda, ne hoş olurdu, ne güzel yermiş sapanca ilk defa gittim.
    Bir dahaki sefere :)

    YanıtlaSil