6 Nisan 2012 Cuma

hop hop



Ameliyat pazartesiye alındı, şimdilik her şey yolunda.  Yatağa sabit yatıyor ama kıpır kıpır. Çok kısa aralıklarla kucağa alınabiliyor. Tekerlekli sandalye ile dolaşma iznimiz var, cesaretimiz yok. Dün öğretmenleri gitarla geldiler. Umut o kadar heyecanlandı o kadar bağırdı ki hemşireler odaya doluştu. Hatta sakinleşsin biraz diye bir ara odayı boşalttırdılar.  Çığlık çığlığa şarkı söyledi, yatakta bir o yana bir bu yana hopladı. Ben de ağzımda kocaman bir gülüş, gözümde yaşlarla tavşanımı seyrettim.

6 yorum:

  1. Umut bu işte her durumda eğlenmesini bilecek.Acil şifalar diliyorum.En sağlıklı şekilde atlatırsınız inşallah ameliyatınızı.Allah yardımcınız olsun.Umut'u benim için sıkı sıkı sarılıp öpün lütfen.

    YanıtlaSil
  2. yüzünüzdeki o gülüş hep olsun.siz Umut'un umudusunuz.bu arada anneliğinize hayranım.acil şifalar diliyorum...

    YanıtlaSil
  3. Allah yardımcınız olsun.Gerçekten maşallah size.Sizden öğrendiğim çok şey var doğrusu.Acil şifalar..

    YanıtlaSil
  4. Hep aklimdaydi Umut, iyi ki yazdiniz. Cabuk, cok cabuk iyilesmesini yurekten diliyorum. Sabriniza, gucunuze hayranim. Lutfen haber vermeye devam edin. Cok cok sevgiler, Umut'a kocaman opucukler.
    Asli

    YanıtlaSil
  5. Hayatın en zor anlarını yaşıyorsunuz.Büyük ıstıraplarla karşı karşıyasınız..Duygusal açıdan zor anlar yaşadığınız bu dönemde(Anne,evlat...)kendinize güvenmeniz,yeterliliğiniz,"bu olaylar zor ama ben daha zorluyum,bununla da başa çıkabilirim"düşüncenizi yazınızda hissediyorum.Takipçilerinizin de taleplerini karşılamayı başarıyorsunuz(Ben merak ediyordum benim gibi birçok kişi).Hayatın getirdiği sevimsiz,hoş olmayan olaylar zinciri sizi yıldıramasın.Başa çıkma yeteneğiniz hiç eksilmesin Bu sefer de başaracaksın annene,umud'a acil şifalar diliyorum.Sana ve eşine sabır sabır sabır ve dayanma gücü diliyorum.Allah yardımcınızdır.Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. aysinim,öğretmenlerinin gelmiş olduğu o kadar hoşuma gittiki .. Vallahi allah razı olsun onlardan... Eminimin hepinie guzel birmoral olmuştur. Cok opuyorum. Pazrtesi konuşuruz... Seviyorum sizleri... Azra

    YanıtlaSil