7 Mayıs 2010 Cuma

ahmet ve havuçlar



Arkadaşım Ahmet, Berrin'in bize armağanı, oğlanla aynı kan grubundan. Eskiden, tedavi sırasında trombositler düşüşe geçti mi Ahmet aranıyor, onun vazifesi bu, kan dayısı olmak. Birileri havuçtan bahsetmiş trombositleri yükseltir diye.

Umut'ta değerler düşünce Berrin Ahmet'e havuç yüklemeye başlıyor. Vereceği kan iyi olsun diye, bir kerede işi halletsin diye. Ahmet neredeyse turuncu artık ama ısrarcı sadece o vermek istiyor kanı. Gerçekten de işe yarıyor havuçlar. Her trombosit alışta tavan yapıyor oğlanın değerleri. O kadar çok tekrarlanıyor ki bu transfer ve havuçlar, Ahmet'te damar kalmıyor artık, patlıyor. Ahmet somurtuyor ama neredeyse son küre kadar dayandı, aynı kandanlar artık, akrabalar...

1 yorum:

  1. merhaba ben esin ozcelik. sitenizi bu gunku Hurriyette okudum ve hemen girip okumaya basladim. cunku bu herkesin basina gelebilecek birsey ve bu nedenle elimizden ne geliyorsa yapmak lazim diye dusunuyorum. benim kan grubum A RH+. trombositlerimi istediginiz zaman Umut icin seve seve vermeye hazirim. cep telefonumu buradan yazmiyorum. mail adresim esinozcelik1@yahoo.com size ulabilecegim bir mail adresiniz varsa oraya direk verebilirm cebimi. ve lutfen ne zaman kana ihtiyaciniz olursa arayin. tskler..

    YanıtlaSil